Bonnier Publications

Make Denmark Smart again – DOCMA

DATO: November 2017

UDFORDRING

SoBonnier lancerede i efteråret 2017 en ny streaming tjeneste, der udelukkende består af dokumentarer for de vidensbegærlige. Formålet med kampagnen var at skabe kendskab til tjenesten, sikre sign-ups inden den endelige lancering, og gøre dette på tværs af Danmark, Norge, Sverige og Finland.

LØSNING

Mindshare hjalp Bonnier med at udvikle brandplatformen ”Viden, der kan ses”, samt al kommunikation og go-to-market strategi. En af elementerne i strategien var DOCMA testen. Et website designet til, at skabe leads, awareness og data på hvem der kunne være potentielle kunder til DOCMAi fremtiden. På websitet blev du bedt om, at svare på spørgsmål inden for videnskab, natur og historie. Spørgsmål som ikke kunne besvares af hvem som helst. Hvis du fik 8 ud af 10 rigtige, ville du blive kategoriseret som potentiel DOCMA kunde, og derfor få DOCMA gratis i 3 måneder.

RESULTAT

Antallet af estimerede sign-ups blev tredoblet på de første 14 dage. Testen blev taget mere end 22.000 gange, og 80% gennemførte testen. Testen engagerede brugerne, men konverterede også 16% af alle, der tog testen endte med at skrive sig op til DOCMA.

Er du nysgerrig på at høre mere? Eller har du spørgsmål? Så er du meget velkommen til, at henvende dig til vores Mindshare team!

ADRESSE
Mindshare Øst:

Hovedkontor

Mindshare, Lighthouse

Holmbladsgade 133

2300 København S

Denmark

Telefon

+45 70227525

E-mail

martin.rasmussen@mindshareworld.com

Nordic CEO

 

ADRESSE
Mindshare Vest:

Mindshare, Europahuset

Europaplads 2, 3. sal,

8000 Aarhus   

Denmark

Telefon

+45 41705120

E-mail

anders.christiansen@mindshareworld.com

Business Partner/Head of Mindshare Vest

COPYRIGHT

 

 

Pin It on Pinterest

Del denne case