Faxe Kondi

Spark Bold

VINDERE:

Creative Circle Award 2013

Brand driven apps & utilities, Sølv

Rambuk 2013

Involveringsprisen, Guld

UDFORDRING

Kampagnes formål var at øge andelen af loyale forbrugere i målgruppen ‘mænd i alderen 15-25 år’ og erobre markedsandele fra Coca-Cola.

LØSNING

Omdrejningspunktet for kampagnen blev smartphone-app’en ”Spark Bold”. App’en gjorde brug af de nyeste teknologier såsom augmented reality, geo-tagging, gamification, integration med Facebook og instant rewards.

RESULTAT

Kampagnen fik top-of-mind brand awareness i målgruppen til at stige med 600%, og det uhjulpne reklamekendskab steg med 500%. Inden for de første to uger af kampagnen lå Spark Bold nr. 1 i både App Store og Google Play. App’en blev downloadet næsten 200.000 gange, og samlet set blev der sparket til mere end én million virtuelle bolde. På Facebook steg engagement rate med 115% i løbet af kampagnen. Spark Bold kampagnen hjalp dermed med at opfylde de opstillede mål om at øge loyaliteten i målgruppen og forøge Faxe Kondis markedsandel.

Er du nysgerrig på at høre mere? Eller har du spørgsmål? Så er du meget velkommen til, at henvende dig til vores Mindshare team!

ADRESSE
Mindshare

Mindshare, Lighthouse

Holmbladsgade 133

2300 København S

Denmark

Telefon

+45 70 22 75 25

E-mail

Henrik Kraglund, Chief Client Officer

henrik.kraglund@mindshareworld.com

COPYRIGHT

 

 

Pin It on Pinterest

Del denne case