Ford – planning for politics

DATO: November 2016

 

SHORTLISTED

Rambuk 2017

Kampagneprisen

UDFORDRING

Ved finanslovsforhandlinger 2017 var der mulighed for reduktion af registreringsafgiften på biler. Udfordringen var at være klar, hvis reduktionen blev besluttet. Med Mindshares integrerede set-up sad et Ford team klar til at reagere hurtigt på forhandlingernes udfald og kommunikere de nye priser som det første bilmærke.

LØSNING

Forhandlingerne blev fulgt på tæt hold både før, og da finansministeren afholdte pressemøde. Her gik teamet i gang med at producere og booke medier i tæt kontakt til Ford Danmark. I løbet af to timer blev der produceret bannere og printannoncer, indrykket takeovers og posts på sociale medier.

RESULTAT

Forhandlingerne blev fulgt på tæt hold både før, og da finansministeren afholdte pressemøde. Her gik teamet i gang med at producere og booke medier i tæt kontakt til Ford Danmark. I løbet af to timer blev der produceret bannere og print annoncer, indrykket takeovers og posts på sociale medier.

Er du nysgerrig på at høre mere? Eller har du spørgsmål? Så er du meget velkommen til, at henvende dig til vores Mindshare team!

ADRESSE
Mindshare

Mindshare, Lighthouse

Holmbladsgade 133

2300 København S

Denmark

Telefon

+45 70 22 75 25

E-mail

Henrik Kraglund, Chief Client Officer

henrik.kraglund@mindshareworld.com

COPYRIGHT

 

 

Pin It on Pinterest

Del denne case