Nike – Free Run ID

DATO: 2011

VINDERE: 

Rambuk

Den taktiske pris

UDFORDRING

Kampagnens formål var at skabe opmærksomhed omkring NIKE Free Run ID skoene og de unikke designmuligheder, som NIKE ID applikationen giver. Dette med henblik på at engagere målgruppen P15-30 i at designe deres egne løbesko og dermed på at øge salget.

LØSNING

Løsningen blev en kombination af paid, owned og earned media afsluttende med en guerilla event. Idéen var enkel. Design dine egne NIKE Free Run ID sko på Facebook, del med dine venner, få dem til at stemme på dit design og få muligheden for at vinde skoene. Vi aktiverede influencers (ambassadører, bloggere, mediepartnere og fans). Influencer-strategien blev støttet af interaktive displaybannere, hvor man også kunne lege med designet af NIKE Free Run ID sko, og en spektakulær guerilla event var afslutningen på kampagnen. Det vindende design blev malet live i myldretiden på et højt stillads på Amager Torv.

RESULTAT

Med et mediebudget på under 500.000 kr. formåede kampagnen at øge salget af NIKE Free Run ID sko med 96% ifht. samme periode året før, og NIKE måtte melde udsolgt i deres webshop i flere uger under kampagnen.

Er du nysgerrig på at høre mere? Eller har du spørgsmål? Så er du meget velkommen til, at henvende dig til vores Mindshare team!

ADRESSE
Mindshare

Mindshare, Lighthouse

Holmbladsgade 133

2300 København S

Denmark

Telefon

+45 70 22 75 25

E-mail

Henrik Kraglund, Chief Client Officer

henrik.kraglund@mindshareworld.com

COPYRIGHT

 

 

Pin It on Pinterest

Del denne case