Vores samarbejde med Planbørnefonden

Case med PlanBørnefonden

 

 

 

 

Mindshare gør en ekstra ordinær stor indsats for PlanBørnefonden og leverer langt ud over, hvad man normalt forventer af sit mediebureau.

Gwen Wisti
Administrerende Direktør/Managing Director
Planbørnefonden

Vi støtter PlanBørnefonden

Samarbejde og fælleskab er en nødvendighed hos internationale virksomheder og en naturlig del af Mindshares værdisæt. Med kontorer på alle kontinenter har vi et ansvar overfor udsatte mennesker og befolkningsgrupper. Dette prioriterer vi højt, og det afspejler sig både i vores daglige arbejde med kampagneudvikling, men også i vores ambition om at gøre noget ekstra for at løse problematikker i samfundet. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi er engageret i at give noget tilbage og skabe fremskridt på tværs af landegrænser.

Sådan blander vi os

Internationalt hjælper vi udsatte i verdens fattigste lande ved bl.a. at donere den årlige kundejulegave til et specifikt projekt  i PlanBørnefonden, mens hver afdeling i Mindshare igennem en lang årrække er planfadder til et barn i et tredjeverdensland. Vi har stor respekt for de mange danske organisationer, der er dedikeret til at gøre en forskel. Derfor støtter vi også altid den årlige ’Danmarksindsamlingen’. Vi er også bidragsyder til ’Knæk Cancer’-indsamlingen.

Er du nysgerrig på at høre mere? Eller har du spørgsmål? Så er du meget velkommen til, at henvende dig til vores Mindshare team!

ADRESSE
Mindshare

Mindshare, Lighthouse

Holmbladsgade 133

2300 København S

Denmark

Telefon

+45 70 22 75 25

E-mail

Henrik Kraglund, Chief Client Officer

henrik.kraglund@mindshareworld.com

COPYRIGHT

 

 

Pin It on Pinterest

Del denne case