Kendskabet til Ford Motorcraft steg med 80% på et år

DATO: Juni 2018

UDFORDRING

Autoværksteder scorer generelt lavt på troværdighed, og mange føler sig usikre og er bange for at blive snydt af deres værksted. Fordomme om, at værkstederne er for dyre, gælder i højere grad for de autoriserede værksteder. Udfordringen var derfor at skabe kendskab til Fords produkt, Video Check, hos primært eksisterende Ford ejere men også potentielle Ford ejere.

LØSNING

Til at adressere udfordringen introducerede Ford Video-Check for at skabe mere transparens og bedre forståelse for værkstedets arbejde ved at dokumentere besøget på værkstedet. Desuden introducerede Ford PrisMatch for at punktere prisfordomme om, at autoriserede værksteder var dyrere end ikke autoriserede.

For at skabe opmærksomhed udarbejdede vi en humoristisk video, som viser situationer, hvor det ikke er nemt at forstå eksperter. Med Ford Video-check kan man forstå, hvad et værksted laver på bilen, inden det bliver lavet. Denne kommunikation blev rullet ud i digitale medier som web tv, display bannere samt social film og social annoncer. Desuden benyttede vi OOH på busser samt et radiospot.

Slutteligt aktiverede vi kampagnen ved en CRM-indsats samt aktiverede forhandlere for at skabe ekstra fokus blandt Ford ejere.

RESULTAT

Kendskabet til Ford Motorcraft steg med 80% fra 2017 til 2018, og andelen af målgruppen, som har hørt om eller kender til Fords prismatch steg med 45% i samme periode. Kampagnens impact i målgruppen blev understøttet ved en click-through-rate på 9%, hvilket er markant højere end branchens gennemsnitlige tal og over de fastsatte KPI’er. Dette vidner om, at vi med det rigtige mediemix med digitale og offline formater skabte opmærksomhed i målgruppen på problemstillingen.

Er du nysgerrig på at høre mere? Eller har du spørgsmål? Så er du meget velkommen til, at henvende dig til vores Mindshare team!

ADRESSE
Mindshare

Mindshare, Lighthouse

Holmbladsgade 133

2300 København S

Denmark

Telefon

+45 70 22 75 25

E-mail

Henrik Kraglund, Chief Client Officer

henrik.kraglund@mindshareworld.com

COPYRIGHT

 

 

Pin It on Pinterest

Del denne case