PR-indsats skaber omtale om H2 Energy som et grønt navn

UDFORDRING

H2 Energy er en schweizisk energivirksomhed, der er førende inden for brintproduktion. H2 Energy ejer den fulde forsyningskæde fra produktionen af brint til leasingaftaler med brintlastbiler samt etablering af brintfyldningsstationer. I august 2021 købte H2 Energy en grund på 11 hektar i Veldbæk ved Esbjerg, hvor et af Europas største Power-to-X anlæg skal etableres uden støtte fra den danske stat.

I den første fase har H2 Energy behov for at møde relevante interessenter i det politiske miljø og drøfte Danmarks energipolitik samt energiinfrastruktur.

LØSNING

Mindshare har udarbejdet en omfangsrig kommunikationsplan, der indeholder en udførlig kortlægning af interessenterne såsom ministerier, styrelser og interesseorganisationer m.m. Planen ligger til grund for, at H2 Energy får den fulde forståelse for det politiske miljø og de vertikale og horisontale magtstrukturer. Dernæst har Mindshare arrangeret en række møder med samtlige interessenter, hvor formålet er at positionere H2 Energy som en væsentlig aktør i den grønne omstilling i Danmark.

Ydermere har Mindshare ydet PR-rådgivning og etableret kontakt til den danske presse og fungeret som pressekontor.

Mindshare agerer sparringspartner og rådgiver ift. møder, og når regeringen fremlægger større initiativer og forslag inden for energiområdet.

RESULTAT

Mindshares indsats har sikret flere møder mellem H2 Energy og relevante ministre, politiske ordførere og interesseorganisationer. H2 Energy er dermed blevet et etableret navn i branchen for fremtidens grønne drivmidler og inden for Power-to-X. Derudover har Mindshares PR-indsats betydet, at den danske presse har publiceret flere artikler om H2 Energy og deres planer i Esbjerg.

Slutningsvist har Mindshare også hjulpet H2 Energy med at blive en konkret aktør i den offentlige debat omkring regeringens udkast til en Power-to-X strategi og den manglende grønne strøm.

Kunden siger

Mindshare has in the most distinguished way introduced us to the political conditions in Denmark. They have also managed to open doors to the political environment as well as introduce us to all major stakesholders in the industry. The work has given us significant insights and ensured that our project maintains momentum ”.

Rolf Huber, Founder of H2 Energy

Er du nysgerrig på at høre mere? Eller har du spørgsmål? Så er du meget velkommen til, at henvende dig til vores Mindshare team!

ADRESSE
Mindshare

Mindshare, Lighthouse

Holmbladsgade 133

2300 København S

Denmark

Telefon

+45 70 22 75 25

E-mail

Henrik Kraglund, Chief Client Officer

henrik.kraglund@mindshareworld.com

COPYRIGHT

 

 

Pin It on Pinterest

Del denne case